Tre-Invest wordt geleid door 2 ondernemers, Johan Van den Berckt en Bavo De Man. Beiden hebben een ruime ervaring in het leiden en optimaliseren van organisaties. In het kort schetsen we even onze biografieën :

 

Johan studeerde in 1989 af als bouwkundig ingenieur. Vervolgens volgde hij een MBA-opleiding en een opleiding sales management. Ondertussen verdiept Johan zich in business ontwikkeling en innovatie. Vanuit diverse directiefuncties, o.a. als CEO, heeft Johan heel wat ervaring opgedaan bij fusies en overnames. Geboeid door de dynamiek van organisaties en vanuit een intrinsieke interesse voor zijn medewerkers weet hij duurzame organisaties uit te bouwen.

Johan is geboeid door de uitdagingen die de bedrijfswereld voorgeschoteld krijgt en vandaag is het zijn droom om een duurzame bedrijvengroep uit te bouwen. Johan is tevens zaakvoerder van Dos Mulas.  (www.dosmulas.be)

Bavo studeerde in 1990 af als ingenieur energie en automatisatie. In 2000 nam hij de activiteit van zijn vroegere werkgever SDME over en richtte hij SDM-Engineering op. In de daaropvolgende jaren bouwde Bavo een succesvolle bedrijvengroep uit in de sector van 'power generation'.

De expertise van de groep bevindt zich zowel op nationaal als internationaal niveau.

Bavo is als ondernemer zeer visionair en weet daardoor zeer snel business opportuniteiten te ontdekken en om te zetten in nieuwe activiteiten. Zo versterkte hij in 2014 de SDM-groep met de oprichting van SDM-Technics. (www.sdme.be)         - nieuwe website www.groupsdm.com komt online op 1/11/2015 -