Tre-Invest wil met haar aanpak aantonen hoe duurzaam investeren en ondernemen succesvol hand in hand kunnen gaan. Voor de uitbouw van onze bedrijvengroep focussen we ons op de overname van kleinere KMO's die actief zijn in de elektromechanische sector. Samen met de experts die reeds in onze groep aanwezig zijn wensen we de maakindustrie in Vlaanderen een stuk te verankeren en een duurzame toekomst te geven.

Tre-Invest speurt vooral naar bedrijven die, naast het bezitten van excellente technische competenties,  een uitgesproken waardenpatroon hebben dat gebaseerd is op respectvolle omgang met alle stakeholders, mensgericht ondernemen en duurzaam bedrijfsbeleid. Een stevig waardenpatroon is de basis voor een succesvolle integratie in onze groep.

Binnen onze groep behoudt ieder bedrijf zijn eigen dynamiek en zelfstandigheid. Toch is er tussen onze bedrijven een grote verbondenheid omwille van de synergieën die we maximaal benutten. Daarnaast  zijn we ondernemende investeerders, wat betekent dat we onze medewerkers inspirerend coachen in hun operationele taken. 

Ons ultieme doel is onze bedrijvengroep over te kunnen dragen naar een volgende generatie ondernemers die, net zoals wij, even zorgzaam zullen omgaan met onze maatschappij en dit vanuit een onvoorwaardelijk engagement voor onze medewerkers.